ازدواج سنّتی است آسمانی و ارزشمند که مایه ی آرامش و اطمینان فرد، تحکیم بنیان خانواده و ثبات و پایداری و امنیت اجتماع می گردد. راهکارها و حدودی که در دین اسلام برای این امر مهم و حسّاس به تفصیل بیان شده، راهی است به سوی استحکام آن و چارچوبی است برای رسیدن آن به فرجامی نیک و سعادتمندانه. زندگی موفق، در گروِ ازدواجی موفق و ازدواج موفق، در گرو عمل به دستورات روشنگرانه دین مبین اسلام است. امروز فاطمه ای که حبیبه ی خدا و عصاره ی خوبی ها و نگین تحیّر برانگیز خلقت است، با مردی آسمانی و الهی، مردی از تبار نور و از دیار بهشت؛ علیّ مرتضی پیوند ازدواج می بندد. عرشیان هلهله گویان، عالَم را نور افشانی می کنند. سلام و درود از آسمان می بارد و طَبَق طَبَق تحفه از عرش فرو می بارد. مبارک باد این جشن آسمانی بر همه آسمانیان. چون نتوان وصف تو گفتن عزیز! خامُشی و لال نشستن رواست
[ شنبه 90/8/7 ] [ 10:43 صبح ] [ سید امین افضلی ]
درسهایی از ازدواج حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) برای خانوادهها
از ماجرای ازدواج حضرت علیعلیهالسلام و حضرت فاطمهعلیهماالسلام نکات بسیار جالبی را میآموزیم که اگر خواهان سعادتیم و پیروی راستین اسلام، بایستی تا مرز توان تلاش کنیم تا مراحل اول ازدواج بر مبنای صحیحی صورت گیرد، و دوم آنکه ساده زیستی در تمام شوون زندگی جامعه و بخصوص ازدواج راه یابد، و گرنه قید و بندهای اجتماعی در امر ازدواج که بیشتر نشأت گرفته از فرهنگ غیر اسلامی و یا ساخته و پرداخته ی ذهنهای کوتاه مادی و اشرافی است چون غل و زنجیر بر دست و پای جوانان و والدین آنها میافتد و هر روز این غل و زنجیر بزرگتر و سنگینتر میشود، تا جایی که امکان هر نوع حرکت صحیحی را میگیرد و حیات جامعه را به سوی نابودی میکشاند، و بر فساد و نابسامانیهای روانی و مشکلات اخلاقی میافزاید.
درسهائی که از ازدواج حضرت علی و فاطمه زهرا علیهماالسلام میگیریم از این قرار است:
1- کفو و همتا بودن:
یکی از اصول اساسی و رازهای موفقیت ازدواج، کفو و همتا بودن دختر و پسر با هم است، زیرا تنها در صورت همتا و همشأن بودن دو زوج است که درک متقابل آنان از یکدیگر امکانپذیر است.
اگر مسئله همتایی نبود، بدون تردید دختران زیبایی در مدینه بودند که از ازدواج با حضرت علی علیهالسلام خرسند میشدند. اما او حتی از آنان خواستگاری هم نکرد و برای حضرت فاطمه علیهماالسلام نیز خواستگاران فراوانی بودند امّا حضرت فاطمه علیهماالسلام و پیامبرصلیالله علیه وآله به این وصلتها راضی نشدند تنها حضرت فاطمه علیهماالسلام و روح والای او بود که زیباییها و شکوه معنوی حضرت علیعلیهالسلام را درک میکرد . در این مورد پیامبر اکرم صلیالله علیه وآله فرمودند: اگر خدا علی را نمیآفرید برای فاطمه کفو و همتایی وجود نداشت. (1)
[ شنبه 90/8/7 ] [ 10:38 صبح ] [ سید امین افضلی ]
سلام دوستان برا خوارم دعا کنید که تو آزمون استخدامی قبول بشه اگه قبول بشه قول داده با اولین حقوقش منو دعوت کنه حقوقش منودعوت کنه.
[ جمعه 90/8/6 ] [ 7:24 عصر ] [ سید امین افضلی ]
اقلید یکی از شهرهای استان فارس است. این شهر مرکز شهرستان اقلید میباشد. اقلید دارای محلههایی مثل باغستان و ارجمان ،فسارود،شهرک قدس و آقاکهاست.
[ چهارشنبه 90/8/4 ] [ 4:56 عصر ] [ سید امین افضلی ]
یک شبی مجنون نمازش را شکست
بی وضو در کوچه لیلا نشست
عشق آن شب مست مستش کرده بود
فارغ از جام الستش کرده بود
سجده ای زد بر لب درگاه او
پر زلیلا شد دل پر آه او
گفت یا رب از چه خوارم کرده ای
بر صلیب عشق دارم کرده ای
جام لیلا را به دستم داده ای
وندر این بازی شکستم داده ای
نشتر عشقش به جانم می زنی
دردم از لیلاست آنم می زنی
خسته ام زین عشق، دل خونم مکن
من که مجنونم تو مجنونم مکن
مرد این بازیچه دیگر نیستم
این تو و لیلای تو ... من نیستم
[ چهارشنبه 90/8/4 ] [ 12:2 عصر ] [ سید امین افضلی ]